logo

~TRYGGHET~

~Att handla av oss~

:: VILLKOR & POLICY ::

Transport & Köptrygghet

Transportskada skall på ankomstdagen av leveransen anmälas till posten via www.posten.se eller postens kundtjänst på telefon 020-232221. Om posten ej tar på sig skadeansvaret kontaktar du info@jailmail.se. Det är viktigt att du behåller allt emballage. Utan originalkartong och emballage förlorar du möjligheten att få ut ersättning för fraktskador. Jailmail sänder en likvärdig vara i retur.

Ni har även full retur- och bytesrätt inom 10 dagar. Var vänlig bifoga kvitto och ange returorsak. Returförsändelse får inte sändas mot postförskott. Returfrakt och tillkommande kostnader står ni för. Vi återbetalar ej kunden kontanter utan erbjuder istället en annan likvärdig produkt! För outlösta paket debiteras kunden via faktura för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader.

Notera att beräknad leveranstid kan ta upp till minst 16 dagar.

Priser

Priserna, som inkluderar 25% moms i webbshoppen, gäller tillsvidare. På alla ordrar tillkommer fraktavgift beroende på vikt. Vid en beställning av KORTPAKET 3 eller ordrar på 2000 st kort eller mer, bjuder vi på fraktkostnaden.

Betalningssätt

Säkert betalningssystem via vår webb-shop. Kortbetalning samt Swish.

 

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. Vid beställning av karikatyrer kan även bilder förekomma.I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet enligt GDPR för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Jailmail Sweden kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår support.