logo

~FÖRETAGSINFO~

~VÅRA VISIONER & MÅL~

:: OM OSS ::

OM OSS

Företaget JailMail skapar specialdesignade vykort med annorlunda motiv. Våra kort innehåller mestadels något motiv som härrör fängelsevärlden.

 

POLICY

Vår policy är att designa vykort med en rå men hjärtlig och seriös framtoning och vissa motiv med humor. Vi strävar efter att hålla en låg profil och ej uppmuntra till vare sig droger, våld eller annan typ av olaglig framtoning i våra produkter.

VISION & MÅL

Vår vision är att lyfta fram den den "röda tråden" i våra produkters design, en kombination av den seriösa samt humoristiska undertonen som finns i våra kort. Vårt mål är att kunna nå ut med våra produkter till den övriga Norden och andra delar av Världen. Du kan hjälpa till. Läs mer om att bli vår återförsäljare.

NY NISCH

Vi startar året 2022 med att arbeta mot en ny nisch (mixade kort) och profilering av vårt företag med ny logo och hemsida. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder Unika vykort med framförhållning att vi skall kunna bredda vårt sortiment. Håll er gärna uppdaterade om vad som händer på vår hemsida, Facebooksida eller vårt Instagramkonto.