logo

~AFFÄRSMÖJLIGHET~

~För er som letar efter en UNIK affärsidé~

:: ÅTERFÖRSÄLJARE ::

SÖKES

VI söker nu efterÅterförsäljare för våra kort både inom Sverige och Europa. Vår verksamhet består av försäljning av specialdesignade vykort till konsumenter och speciellt till de som idag har sina nära och kära placerade på häkten och anstalter runtom i världen eller kanske själva är placerade där.

Som oberoende återförsäljare har du nu möjlighet att arbeta fram en kundkrets till t.ex. företag eller privatpersoner. Det finna alltid en fördel om man har kontakter i ett annat land.

Vi har varumärkesskydd för vårt varumärke JailMail inom hela EU, detta innefattar 27 länder inklusive Sverige. Bli vår första försäljare att marknadsföra och återförsälja våra produkter i ett annat land! Du får rätten att marknadsföra varumärket JailMail på våra egna produkter. Detta innebär för dig att du får sälja våra specifika produkter med ordet JailMail på framsidan av produkten.

Övrig information: Vår kundkrets är och kommer alltid att vara solid och trygg. Våra produkter har ett enormt tillväxtpotential om de når ut i Europa och den övriga världen.

Orderkedja: Ni köper våra kort av oss med 34% mindre marginal efter moms än försäljningspriset på vår hemsida. Detta innebär att, håller ni samma pris på varje enskilt kort som oss, tjänar ni in ca 5 SEK för varje sålt kort inklusive moms, eller mer beroende på hur stora kvantiteter ni beställer.

 

Kontakta oss för mer information.
See our page in English HERE